Kig ind

INSP! skal opleves, så har man muligheden vil vi opfordre til at komme forbi til en snak og en kop kaffe.

Vi bor på Køgevej 4-6, 4000 Roskilde - kort afstand fra Roskilde Station og bymidten.

Telefontid: Hverdage 10.00 - 14.00

INSP! & Kultur: insp@insp.dk // 31 24 39 68
Mad & Lokalebooking: mad@insp.dk // 51 15 46 77
INSP! Sound: sound@insp.dk // 71 79 79 00

CVR: 33738110
REG & KONTO: 9173-11090095
MOBILEPAY: 30574677

MEDARBEJDERE

Anni | DIREKTØR

Anni leder med krøllet hjerne og stor tålmodighed. Hun er altid klar til at tage de strategiske og teoretiske overvejelser to the next level. Kontakt for speaks, fundraising, rådgivning m.v.

Teis | Kulturaktivist

Teis tager godt imod alle, særligt nye der kommer ind af døren. Han understøtter det daglige liv, og ved besked om det meste, der sker i huset og hvor der trænger til at blive givet en hånd med.

Camilla | Teamleder & HR

Camilla hjælper mennesker videre fra INSP! og i job. Hun holder styr på netværket Ledige med Drive og finder jobåbninger  – også til ledige i INSP! Mad. Camilla er den omvandrende HR-afdeling, også for medarbejdere på INSP!

DANIEL | KUlturansvarlig

Daniel er ham der kan hjælpe dig med at realisere dine ideer og få ting i kalenderen. Han kender husets muligheder og begrænsninger, og er ham man kontakter om arrangementer. Derudover er han hansvarlig for kommunikation.

SIMON | Projekter & PR

Simon står for den daglige kommunikation på sociale medier, og kan hjælpe med at få begivenheder i kalenderen. Derudover er han tilknyttet vores Socialministerieprojekt samt samarbejde med Center For Socialpsykiatri.

Mads | Musikpartnere

Mads er ansvarlig for vores eksterne musiske samarbejder. Han sætter musikaktiviteter i gang i hele Roskilde By, kan hjælpe med lyd, lys og teknik, og giver gerne en rundvisning i studiet.

Kenneth | Social vært

Kenneth er social vært og sørger for at sige velkommen til nye ansigter. Han er en haj til at bygge ting, og giver gerne fif i værkstedet. Kenneth er pt. i uddannelsespraktik.

Frederikke | SOCIAL VÆRT

Frederikke er social vært og sørger for at sige velkommen til nye ansigter. Hun står gerne for at sprede hyggen om eftermiddagen, og er en mesterkok i ungekøkkenet. Frederikke er pt. på orlov.

Emily | SOCIAL VÆRT

Emily er social vært og sørger for at sige velkommen til nye ansigter. Hun nyder et godt brætspil, og giver den gerne gas i ungekøkkenet med alle der vil være med.

Silla | SIM-proje

Silla er vores akademiske ressource, som med en ph.d. i rygsækken bidrager med skarpt input og samler vigtig empiri. Hun er pt. tilknyttet et socialministerie-projekt.

Stine | udvikling

Stine er blikket udefra, som hjælper hele huset med at forretningsudvikle og optimere. Hun er en skart ressource med konsulentbaggrund, som gerne giver et nap med hvor der mangler.

Ellen | Finansminister

Ellen er det omvandrende frivillige finansministerie, som sørger for at hele husets økonomi hænger sammen. Derudover er hun en ustoppelig skaberkraft, når hun tager pause fra tal og bilag.

insp! mad

Brian | Madinspirator

Brian brænder for den mad, vi laver og de måltider, vi skaber. Han er manden vi sender på surdejskursus, og som nørder glutengitre i fritiden.

Jane | Pædagogisk køkken

Jane sørger for, at alle der rejser fra INSP! Mad kan læse, forstå, omsætte og kreativt videreudvikle opskrifter. Janes rolige væsen skaber en vidunderlig ro i køkkenet. 


Kirsten | Mødeforplejning

Kirsten spreder det gode humør og sørger for at opvarte vores betalende møde-gæster på madfronten. Hun er en skøn ressource i og uden for køkkenet, og tager gerne fat hvor det behøves.

Gitte | Booking

Gitte holder styr på alt fra sølvbryllupper til mødeforplejninger, og er hende man laver aftaler om lokalebookinger med.

Rikke | Udvikling

Rikke sørger for den strategiske udvikling af INSP! Mad, søger projektstøtte og tænker de store tanker om hvilken vej vi skal. 

Akif | Rengøring

Akif er vikar for Urszula, som er sygemeldt pt. Han har tidligere været i opkvalificering i køkkenet, og elsker at joke med alle der kommer ind af døren. 

KONTAKT >
Køgevej 4-6, 4000 Roskilde

Telefontid: Tir-Fre 10.00 - 14.00

ÅBNINGSTIDER >
Mandag: 10.00-18.00
Tirs-Tors: 10.00-20.00
Fredag: 9.00-16.00

Weekend: Lukket med mindre nogen har gang i noget

Skoleferier: Lukket

INSP! & Kultur: insp@insp.dk // 
31 24 39 68

Mad & lokalebooking: 
booking@insp.dk // 51 15 46 77

INSP! Sound: sound@insp.dk //
71 79 79 00

CVR: 33738110
REG & KONTO: 9173-11090095
MOBILEPAY: 30574677

Handelspolitik

Privatlivspolitik

Bliv medlem af INSP!

Med et medlemskab støtter du INSP! som borgernes initiativ og foreningens arbejde med at drive og udvikle INSP! 
Som medlem får du rabat i Folkekøkkenet og fordele i forhold til at booke lokaler i huset, og to gange årligt laver vi medlemsarrangementer.
For booking af lokaler til møder uden forplejning er medlemskab en betingelse.

Kontingent:
Kontingentet for 2018 er 250 kr. for personlige medlemmer, 400 kr. for husstande og 500 kr. for virksomheder og foreninger.

Indmeldelse: Tilmelding foregår ved at trykke her!

Vær opmærksom på at forenings- eller virksomhedsmedlemskab ikke giver rabat i folkekøkkenet eller lign. for alle foreningen/virksomhedens medlemmer/ansatte.