Fester

De rå og uformelle rammer på INSP giver en stemning af afslappethed,
hvor der er plads til at folde sig ud, og hvor man føler sig hjemme. Vi har et gennemsigtigt festkoncept med et hav af muligheder, som kan strikkes sammen på mange måder. Som festarrangør har man en høj grad af frihed til selv at forme festen og vælge, hvad man ønsker i forhold til mad, drikkevarer, opdækning og pynt, musik, lyd og lys og helstøbte barkoncepter. Vi aftaler altid et tidligt møde, hvor vi hjælper dig i at kunne holde den fest, der giver den oplevelse, du og dine gæster drømmer om.

Prisen starter ved 330 kr per kuvert for en festbuffet inkl. personale til afvikling samt slutrengøring. Herfra kan man bygge sin fest op med forskellige tilvalg, som matcher lige præcis den fest man ønsker. Det kan være livets mærkedage fra bryllup til fødselsdage eller en virksomhed som gerne vil give sine ansatte en særlig oplevelse. 


"Vi var skide glade for at holde vores bryllupsfest på INSP!
Det var afslappet, men alligevel super tjekket fra start til slut. 
Maden var perfekt rustik, smagsrig og godt sammensat. Selve 
rammen og lokation kunne ikke have passet bedre til os, 
og den slags fest, vi ønskede at holde for vores gæster. Alle følte 
sig godt tilpas, og det var en god blanding af at være hyggeligt,
smukt, grimt, nede på jorden og højt til loftet på alle måder :) 
Vi satte især også pris på, at vi selv måtte være så meget med til 
at sætte vores eget præg på festen både ift. mad, udsmykning, 
aftaler om personale osv. Fed fleksibilitet. Bedste anbefalinger til 
jer fra os." - Nina   

Verden ind i Norden
Maden til festen er en vigtig grundstamme i en god fest som skal vække begejstring og fylde maver på en rar og gerne inspirerende måde. Derfor har vi sammensat en række menuer, der udfordrer den klassiske festmiddag ved at introducere nye og fremmede smage fra forskellige madkulturer verden over. Vi søger inspiration ihverdagsmad fra fjerne lande og krydser den med vor egne gamle traditioner og nordiske grøntsager og madkultur. Det bliver til en slags nordisk verdensmad – fuld af smag, farver og vitalitet. Vi tilbereder mad fra bunden for en bedre smag, næring og større glæde end måltider som er helt eller delvist prefabrikerede 

Vi har en åben, kreativ og eksperimenterende tilgang til madkultur, teknikker, trends, smag og sundhed. Fra vores valg af råvarer til tilberedning ønsker vi at fejre sammenhængen mellem dem som producerer vores råvarer og jer der spiser maden. Derfor tager vi afsæt i økologiske råvarer, fortrinsvis danske i sæson og vi samarbejder med lokalproducenter i og omkring Roskilde.   

Om huset
INSP har til huse i den gamle slagteriskole tæt ved Roskilde station og slagternes gamle kantine ”Folkerummet” udgør den rå og charmerende ramme omkring alle vores fester og events. Rummet er bevaret i sin oprindelige stand, men formes hele tiden af husets aktiviteter – inklusiv de fester vi holder!

INSP ligger centralt placeret i Roskilde tæt på stationen er derfor et let adgangspunkt for gæster fra København eller andre steder i landet.

 

KONTAKT >
Køgevej 4-6, 4000 Roskilde

Telefontid: Tir-Fre 10.00 - 14.00

ÅBNINGSTIDER >
Mandag: 10.00-18.00
Tirs-Tors: 10.00-20.00
Fredag: 9.00-16.00

Weekend: Lukket med mindre nogen har gang i noget

Skoleferier: Lukket

INSP! & Kultur: insp@insp.dk // 
31 24 39 68

Mad & lokalebooking: 
booking@insp.dk // 51 15 46 77

INSP! Sound: sound@insp.dk //
71 79 79 00

CVR: 33738110
REG & KONTO: 9173-11090095
MOBILEPAY: 30574677

Handelspolitik

Privatlivspolitik

Bliv medlem af INSP!

Med et medlemskab støtter du INSP! som borgernes initiativ og foreningens arbejde med at drive og udvikle INSP! 
Som medlem får du rabat i Folkekøkkenet og fordele i forhold til at booke lokaler i huset, og to gange årligt laver vi medlemsarrangementer.
For booking af lokaler til møder uden forplejning er medlemskab en betingelse.

Kontingent:
Kontingentet for 2018 er 250 kr. for personlige medlemmer, 400 kr. for husstande og 500 kr. for virksomheder og foreninger.

Indmeldelse: Tilmelding foregår ved at trykke her!

Vær opmærksom på at forenings- eller virksomhedsmedlemskab ikke giver rabat i folkekøkkenet eller lign. for alle foreningen/virksomhedens medlemmer/ansatte.